U ime obitelji: Stižu nam čestitke iz cijeloga svijeta

Posljednja dva dana na našu mail adresu, FB profil i stranicu stižu čestitke iz cijelog svijeta – zahvala za hrabrost hrvatskim biračima koji su na najdemokratskiji način Ustavom zaštitili brak kao zajednicu žene i muškarca.

Prvi su nam, odmah u referendumskoj noći čestitali Slovenci:„U ime građanske inicijative za obitelj i prava djece, čestitam građanskoj inicijativi „U ime obitelji“, za izvanredne napore i rad koji ste uložili u ovoj godini da se poštuje majčinstvo i očinstvo. Vaši napori odjeknuli su i izvan granica Hrvatske. Mnogi Slovenci sa simpatijama u svom srcu prate situaciju u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko mjeseci. Pogođeni smo snažnim napadima na vas, nepravdama, lažima i niskim udarcima koje ste uspravno i dostojanstveno podnosili, i bez obzira na sve,  što ste širili radost i povjerenje. Borili ste se u neravnopravnoj borbi protiv vladajuće politike, protiv gotovo svih većih medija u zemlji, ali su istina i ljudi na vašoj strani.“

Čestitke nam stižu i iz Mađarske, SAD-a, Portugala, Španjolske, Slovačke, Italije, iz brojnih zemalja Latinske Amerike, Irske, Poljske,Velike Britanije, Estonije, Austrije, Australije, Novog Zelanda, Švicarske, Njemačke i mnogih drugih zemalja.
Ispred hrvatskog veleposlanstva u Parizu organizirano je okupljanje obitelji – izradili su veliki logo  „U ime obitelji“ i izrazili podršku izglasanom članku Ustava.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)