Primjer iz SAD-a: Zakon o životnom partnerstvu krši prava malih i velikih poduzetnika

Ryan T. Anderson, završio je pravo na Sveučilištu Princeton i Notre Dame te je koautor najpoznatije knjige o obrani braka između muškarca i žene u Americi, “What is marriage? Man and woman – a defense” (“Što je brak? Obrana muškarca i žene”), zajedno s Robert P. Georgeom, profesorom na Princetonu, i Sherifom Girgisom.

U ovom kratkom videu na primjeru Jonathana i Elaine Huguenin, vlasnika fotografskog obrta “Elaine Photography”, Anderson objašnjava kako vlada prisiljava male i velike poduzetnike – cvjećare, slastičare, fotografe, izrađivače majica, vlasnike prenoćišta i druge – da protivno svoje savjesti sudjeluju u proslavi tzv. “istospolnih brakova” i partnerstava, nakon što su oni ozakonjeni.

Ryan T. Anderson urednik je portala “Public Discourse: Ethics, Law, and the Common Good”, online publikacije “Witherspoon Instituta”, čiji je cilj “osnaživanje javnog razumijevanja moralnih principa slobodnih društava”.

Njegovi radovi objavljeni su u časopisima i publikacijama New York Timesa, Washington Posta, Wall Street Journala, Harvard Journal of Law and Public Policy, First Things, Weekly Standard, National Review, New Atlantis, i Claremont Review of Books.

Izvor: Narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)